Tutkinnon muodostuminen

Opiskelijan mallipolkujen esittely



Tutkinnon perusteet


Ammatilliset tutkinnonosat, pakolliset

  • Ruokapalvelun osaamisala
    • Ravitsemispalveluissa toimiminen
    • Lounasruokien valmistus
    • Annosruokien valmistus
  • Asiakaspalevun osaamisala
    • Ravitsemispalveluissa toimiminen
    • Asiakaspalvelu ja myynti
    • Annosruokien ja juomien tarjoilu

Ammatilliset tutkinnonosat, valinnaiset

  • À la carte -ruoanvalmistus
  • À la carte -tarjoilu
  • Juomien myynti ja tarjoilu
  • Kahvilapalvelut
  • Katu- ja pikaruokapalvelut
  • Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot
  • Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen
  • Suurkeittiön ruokatuotanto
  • Tilaus- ja juhlaruokien valmistus
  • Tilaus- ja juhlatarjoilu
  • Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen
  • Huippuosaajana tioimiminen
  • Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen
  • Yrityksessä toimiminen
  • Yritystoiminnan suunnittelu

Yhteiset tutkinnonosat


Vuosikellon mukainen oppiminen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti